Nydalsløpet 2024 – Løpsfest i Nydalen

Takk til alle deltagere, tilskuere, heiagjenger, sponsorer/samarbeidspartnere og arrangører som var med på løpsfest i Nydalen i går. Det ble perfekte løpeforhold og det ble registrert mange raske tider og blide løpere.

I år var vi så heldige å ha fantastiske premier fra Elkjøp, Active Brands (Dæhli, Johaug, Kari Traa, Sweet Protection), Klinikk for alle og Egmont. Premiene ble tatt godt imot, ekstra heldige var de som vant uttrekkspremiene. Oppvarming fra SATS gjorde løperne klar til tette løpsdueller. Alle løpere fikk boller fra Godt Brød etter målgang og Odeon stilte på stand med lykkehjul som noen vant fine premier på. Klinikk for alle stilte også med massasjestand på arena som var godt for slitne løpere.

I dameklassen på 5 km ble det dobbelt seier for Sportsklubben Vidar. Seieren gikk til Malene Wanvik Holum som løp på under 17 min, 16:56. En meget sterk tid på tøff, men utfordrende og gøy løype. Anne Bjerke Årrestad ble nummer 2 på 17:04 og Ingrid Helene Nyhus fra Statnett SF/Team turbodiesel tok tredjeplassen på 17:28. Hele tolv damer løp raskere enn 20 minutter på 5 kilometeren som viser hvor mange spreke damer det er for tiden.

Blant herrene ble det en skikkelig spurtduell om førsteplassen mellom Trond Einar Moen Pedersli og fjorårstoer Mathias Moen, begge fra SK Vidar. Målfoto måtte til slutt skille de to og i år fikk Mathias klatre helt til topps på pallen. De løp tre sekunder raskere enn fjorårets vinner på 15:07. Erlend Sørtveit også fra SK Vidar kompletterte pallen og var 12 små sekunder bak.

Det var også knyttet stor spenning til duellen om beste skiløper mellom Team Aker Dæhli og Team Ragde Charge. Team Aker Dæhli var sterkest i år med begge sine løpere foran TeamRagdes tre løpere. Stian Hoelgaard var sterkest av alle med 15:34. Kasper Stadaas vant internduellen i Team Ragde Charge etter en litt for tøff åpning på Mathias Aas Rollig.

Trond Einar Moen Pedersli var kanskje litt sliten til 5km siden han først stilte opp i 3 km og vant på 9.31 foran Mathias Hansen (SK Vidar) og Aksel Solberg (Nordvik Nydalen). I Kvinneklassen vant Solveig Vraale og hun var også nr 2 av alle i mål på 3 km. Ane Uglem Mobakken (Lillomarka SK) og Ella Aukland (Team Ragde Charge) kom på 2. og 3. plass.

Lagkonkurransen ble vunnet av Team Turbodiesel foran Team Høyoktan og Ulvespannet. Det var fem spreke deltagere i barnevognklassen på 3 km og der er det også plass til flere. I år var det premier til topp 10 på 5 km og topp 6 på 3 km samt flotte uttrekkspremier. Heldig vinner av vaskemaskin fra Elkjøp (verdi kr 8900) ble Sandra Mellem Enoksen fra Knowit. Vi gratulerer!

Vi vil også skryte av GE Healthcare som stilte med 73 spreke og glade løpere. Veldig imponerende og vi håper det kan inspirere andre bedrifter i Nydalen til å utfordre de neste år om flest deltagere. Øvrige resultater fra løpet finner du i fanen «Resultater». Over 500 bilder fra løpet er lagt ut på løpets Facebook-side og vi anbefaler deg å gå inn å finne bilde av deg. Tagg oss gjerne hvis du deler ditt bilde på sosiale medier (nydalslopet).

GE

Løpsarrangørene fra Nydalens SK og hovedsponsor Avantor takker for innsatsen og håper du stiller neste år også! Vi sees!

Hvis du oppdager feil i resultatlisten, klikk på knappen «feil resultat?» inne på resultatlisten på eqtiming. Skriv hva som har skjedd og legg igjen en kommentar med fullt navn og startnummeret du løp med. Det er også funnet mistede gjenstander. Savner du noe ta kontakt på mail.